- Galskap å akseptere sent bud

Brendan Rodgers mener det vil være galskap å vurdere å la Andy Carroll gå på lån eller akseptere et latterlig lavt bud like før overgangsfristens utløp.

Liverpool avslo et bud fra Newcastle i forrige måned om å låne Andy Carroll med mulighet for å kunne gjøre overgangen permanent for £13M. Newcastle ville dessuten at Anfield-klubben skulle betale halvparten av spillerens ukelønn på £80000 i låneperioden. Brendan Rodgers advarer nordøstklubben mot å komme med et lavt bud på spilleren nær overgangsfristens utløp.

- De skal ikke få behandle oss dårlig på noen måte. Absolutt ingen sjanse – og absolutt ikke Newcastle. Newcastle fikk £35M for denne spilleren i fjor. Det er en frihet i seg selv å vurdere å ta ham på lån, sier Brendan Rodgers til Daily Telegraph.

- Jeg trenger minimum tre spisser. Når vinduet stenger, så er det stengt frem til januar. Jeg har Luis Suarez, Fabio Borini og Andy Carroll. Jeg må være gal om jeg på dette tidspunktet vurderer å la Andy forlate oss, så fremt det ikke finnes andre løsninger.