- Gerrard er en inspirasjon for oss alle

Både Jordan Henderson og Kenny Dalglish er enig om at Steven Gerrards retur etter skade er et stort løft for Liverpool. Kapteinen inspirerte laget frem til seier mot Newcastle etter å ha blitt byttet inn.

Steven Gerrard kom inn i det 59. minutt mot Newcastle og scoret Liverpools tredje mål. I dag mot Manchester City kan midtbanespilleren være tilbake i startoppstillingen.
- Steven er en inspirasjon for oss alle her, sier Jordan Henderson til Daily Mirror.

- Dere kunne se at hele atmosfæren løftet seg da han kom inn. Jeg tror det bare viser hvor god han er. Han kan forandre kamper, og han er en stor spiller for Liverpool. Når han er på banen, er han en meget stor trussel for motstanderen.

- Du kan lære forskjellige ting på trening av ulike spillere. Jeg har lært mye av Steven på trening og når han har spilt kamper. Jeg behøver ikke å snakke om hvor god han er. Alle vet at han er en fremragende spiller. Det er et stort pluss for oss at han er tilbake.

Steven Gerrard var nylig tilbake etter to måneder på skadelisten grunnet en ankelinfeksjon, og mot Newcastle fikk han kun sitt andre innhopp etter comebacket.
- Steven er en fantastisk spiller, men vi må huske på at han fortsatt føler seg frem. Men hans prestasjon vil gi ham et stort løft, akkurat som det har gitt oss et stort løft, sier Kenny Dalglish til Liverpool Echo.