- Gerrard et soleklart kapteinsvalg

Jamie Carragher mener at det i realiteten ikke bør være tvil om hvem som blir den neste kapteinen til England. Lagkamerat Steven Gerrard er den soleklare kandidaten til å lede de tre løvene i EM.

- Yeah, det vil jeg tro, sier Carra på spørsmål fra talkSPORT, om han tror Steven Gerrard er interessert i å etterfølge John Terry som kaptein for det engelske landslaget. FA fravristet som kjent ansvaret til Terry som følge av den utsatte rettsaken, hvor forsvareren til Chelsea er anklaget for rasisme, og som igjen medførte at Fabio Capello trakk seg som manager.

- Jeg ville tro at alle i landslagstroppen ville ønske å bli kaptein, fortsetter Jamie.

- Kanskje en ny manager vil se annerledes på det, men for meg er Steven Gerrard et soleklart kapteinsvalg, og det sier jeg uten å være partisk.

- Han har vært kaptein for Liverpool i om lag et tiår. Han har vært kaptein i en finale i Champions League, og i andre store kamper i Europa og Premier League.

- Han var også kaptein for England under siste VM og er en av Englands beste spillere. For meg er det derfor ikke en gang åpent for debatt, hvis jeg er helt ærlig. Det er ikke tvil om at valget bør bli Steven Gerrard.

Scouseren mente for øvrig at Harry Redknapp og Martin O’Neill var de beste kandidatene til å ta over som ny landslagssjef, men at Redknapp nå synes å være den mest aktuelle siden O’Neill nettopp har kommet til Sunderland.