- Gerrard ønsket meg lykke til

Scott Parker avslører at Steven Gerrard var den første som kom med gratulasjoner og lykkeønskninger etter at Tottenham-spilleren ble utnevnt til Englands kaptein i privatlandskampen mot Nederland.

Gerrard var favoritt til å få kapteinsbindet i forkant av kampen, men midlertidig manager Stuart Pearce valgte i stedet Parker.

- Steven tok det fint. Han er svært profesjonell. Han var den første som kom bort til meg og gratulerte meg. Han sa han ville støtte meg, noe som var hyggelig. Det var akkurat hva du forventet av en så stor spiller, uttaler Parker til Daily Mail.

På spørsmål om han nå håper å beholde kapteinsbindet på landslaget svarte Parker som følger:

- Selvsagt. Jeg forstår også at det er flere andre spillere som kan tenke seg å være kaptein, ikke minst Steven Gerrard og et par andre som har båret kapteinsbindet tidligere. Det blir nok ikke enkelt å få beholde vervet, men jeg vill elsket å få sjansen til å lede mitt land i flere kamper, og ikke minst i EM. Men uansett om det blir meg eller noen annen, så vil jeg støtte den som får vervet. Vi er alle oppsatt på å få suksess med England.