- Glad Luis er tilbake

Kenny Dalglish fryder seg over at Luis Suarez er tilgjengelig for spill igjen etter å ha sonet sin suspensjon på totalt ni kamper.

- Luis er strålende. Han har det bra, går ut og inn dørene her, og virker ganske lykkelig. Vi vil studere ham, og se hvordan han fremstår på trening før vi tar ut laget til kampen på mandag, uttalte Dalglish under sin pressekonferanse på Melwood i dag.

- Vi vil ta alt med i vurderingen. Vi vil studere Luis, vi vil studere de andre spillerne som har spilt den siste tiden og vi vil studere motstanderen, og så vil vi ta en avgjørelse. Luis har kun trent et par uker nå, men han har klart å holde formen vedlike ganske bra. Det er fantastisk at han er tilgjengelig igjen. Men det er mye man må ta hensyn til. Det faktum at han ikke har spilt kamp på over en måned, og hvor bra de andre spillerne har gjort det i hans fravær må også tas med i vurderingen, fortsatte skotten.

- Det er fint å ha Luis tilbake og tilgjengelig for spill igjen. Han er en fantastisk spiller, men vi har en rekke fantastiske spillere i troppen. Jo sterkere troppen er, jo bedre sjanse har vi til å konkurrere. Luis gjør utvilsomt troppen sterkere, men det gjør svært mange av våre spillere.

- Du lider valgets kvaler hver gang du skal ta ut laget, for du vet du vil såre noen ved at de ikke kommer med på laget. Etter at de har jobbet hardt hele uken, er det vanskelig å utelate noen. Men jo flere folk jeg har tilgjengelig, jo sterkere vil troppen være og jo bedre sjanse har vi til å konkurrere. Det faktum at Luis og Steven Gerrard vil være tilbake i troppen på mandag styrker bare mannskapet vårt.