- God måte å avslutte på hjemme

De røde avsluttet hjemmesesongen med 4-1 mot Chelsea tre dager etter FA-cupfinaletapet mot samme lag. Jordan Henderson sier at spillerne var ivrig etter å gi fansen en god siste kamp på Anfield for sesongen.

- Jeg tror det var den beste måten å avslutte på Anfield denne sesongen. Vi gikk til kampen med ønske om å gjøre det og å gi fansen litt tilbake, sier Jordan Henderson til Liverpoolfc.tv.

- Selv om vi har hatt noen skuffende resultater til tider denne sesongen, har vi også levert noen gode forestillinger, og dette var enda en. Planen var å angripe fra første fløytesignal og presse høyt på banen. Vi klarte det. Vi spilte ganske bra.

Den engelske U21-landslagspilleren var kald i avslutningsfasen da han satte inn 2-0-scoringen bak Ross Turnbull etter at John Terry hadde mistet fotfestet.
- Jeg vet ikke hva som gikk gjennom hodet mitt. Alt skjedde så raskt. Jeg tror noen skled. Jeg kom alene med keeper og forsøkte bare å få ballen forbi ham. Heldigvis gikk den inn. Forhåpentligvis kan jeg gjøre det mer regelmessig neste sesong.

- Det er alltid hyggelig å score. Alle ønsker å score, men det er ikke så enkelt som det. Du må jobbe med det, og forhåpentligvis kan jeg gjøre det.

Henderson var en av flere gode kandidater til prisen som banens beste, men han er ikke sikker på om det var hans beste kamp for Liverpool.
- Jeg er ikke sikker. Det får andre avgjøre. Jeg må bare konsentrere meg om neste kamp, mot Swansea, og forsøke å spille bra for laget.

- Det ville være fint å avslutte sesongen med en seier. Vi går til hver kamp med ønske om seier, og på søndag vil det ikke være noe annerledes.