- God mulighet for topp fire-plassering

Jose Enrique ser ingen grunn til at Liverpool ikke skal kunne være med å kjempe om en Champions League-plass denne sesongen. De røde ligger kun fire poeng bak fjerdeplasserte Everton.

Liverpool står nå foran to hjemmekamper, mot Aston Villa og Fulham. Jose Enrique tror Liverpool kan ha blandet seg inn i kampen om en topp fire-plassering ved utgangen av januar.

- Vi kommer til å spille mange, mange kamper. Vi må tenke at vi kan være med der oppe. Vi har beseiret gode lag denne sesongen. Lagene i toppen har tapt mange kamper, så vi har en mulighet, sier Jose Enrique til Liverpoolfc.com.

- Vi er bare fire poeng bak Champions League-plassene. Vi har en stor mulighet til å være der før januar er over. Vi må ta det steg for steg. Vi er nær topp fire nå, og vi har en god mulighet. Vi står foran to hjemmekamper nå. Vi skal forsøke å vinne dem begge.

- Hvis vi så kan få inn noen gode spillere i overgangsvinduet, kan vi kanskje få til noe.

Liverpool har bare tapt én av de seneste 11 Premier League-kampene. Aston Villa venter på Anfield lørdag.

- Når du vinner, er det en bedre stemning og alt blir bedre, men fra begynnelsen av visste vi at med Brendan og hans stil ville vi få suksess før eller senere. For tiden fungerer det, og jeg håper det vil fortsette slik.

- Alle har troen på ham. Det er en annerledes spillestil. Det tar tid å få den på plass i et lag som ikke spilte på den måten. I engelsk fotball tror jeg det ikke er vanlig å spille slik -  tiki-taka. Men vi gjør det bra, og vi blir vant til den spillestilen.

Jose Enrique ble kåret til Standard Chartered Player of the month for november. Backen er kanskje i sin beste form siden han kom til Liverpool i august 2011. Han har bare lovord om Liverpools supportere.

- Fansen her er fantastisk. De kan ikke beskrives med ord. Jeg er virkelig heldig som får spille i en klubb som dette med slike supportere. Overalt finner man våre supportere. Selv når vi spiller mot Udinese i Italia, er det mange fans fra Liverpool der. Dette er en fantastisk klubb. Jeg liker virkelig å spille foran våre supportere.

- De kommer til Anfield, og det er fantastisk fordi stadionet er fullsatt og de støtter laget mye, selv når vi ikke spiller på vårt beste.

- Dere kan se de sanne supporterne når vi ikke gjør det bra, men de er likevel der. Men også når vi spiller borte, reiser de etter laget og forsøker å hjelpe oss. Det er meget viktig. Vi føler at vi er på hjemmebane når vi spiller borte.