- God turnering

Fabio Borini ser frem til å kjempe om Europa League-trofeet denne sesongen. Italieneren synes turneringen holder nesten like bra nivå som Champions League.

Fabio Borini fikk sin Champions League-debut med Chelsea, men får nå muligheten til å spille Europa League med Liverpool.
- Jeg synes det er en stor turnering å spille fordi det er svært nær nivået i Champions League, sier Fabio Borini til Liverpoolfc.com.

- Jeg synes den er like viktig fordi til slutt spiller mesteren mot vinneren av Champions League, noe som er en stor fornøyelse. Turneringen holder et meget godt nivå. Dere kan se at det deltar mange ligavinnere eller lag som bare havnet på tredje.

Liverpool stiller med en ung tropp mot Young Boys.
- Det vil bli en hard test for oss. Selv om det er e-cup, må vi benytte spillestilen vår på samme måte. Ikke fordi vi ikke kjenner spillerne, men fordi du trolig får mindre tid til forberedelser når det er en midtukekamp.

 - Du har bare én eller to dager til kampforberedelser, så man kan jobbe taktisk og med nøkkelspillerne. Det er trolig den vanskeligste delen. Det kommer til å bli annerledes fordi det ikke er engelsk fotball. Noe forandres i e-cup. Det vil også bli en god test for de unge spillerne her.

- Det er viktig å vinne, men ikke fundamentalt fordi vi har ytterligere fem kamper. Selv om vi skulle tape den første, vinne tre og spille uavgjort to, kan vi likevel gå videre. Det er viktig å vinne, men ikke nøkkelen til å gå videre.

- Det er vanskelig å si nå, men alle lag har en mulighet til å henge med til slutt. Vi har samme prosentvis sjanse som andre lag til å gå hele veien.

En seier vil gi selvtillit før møtet med Manchester United.
- Positive resultater gir alltid selvtillit. Det gjør det med alle. Å spille borte, få poeng eller prestere bra vil være en god start foran kampen på søndag.