- Godt å ha Lucas tilbake

Steven Gerrard mener Lucas Leivas skadefravær var en viktig faktor til Liverpools sviktende ligaform forrige sesong. Kapteinen er glad for å ha midtbanespilleren tilbake.

- Det var en stor faktor. Da han ble skadet, var han trolig vår beste spiller formmessig, sier Steven Gerrard til lfctour.com.

- Han spilte fantastisk godt, og han spiller i den posisjonen på laget hvor man gjør den skitne jobben, en jobb du egentlig ikke liker å gjøre: bryte spillet, beskytte backfireren og forhindre mål når motstanderen kontrer mot oss etter at vi har mistet ballen.

- Det er flott å ha ham tilbake. Han er en flott person. Det er godt å ha ham i spillerstallen.

Lucas Leiva slet lenge med å finne seg til rette i engelsk fotball, men har nå blitt en meget viktig spiller for Liverpool.

- Du må gjøre det som fotballspiller dersom du ønsker å spille på topp lenge, og for å være suksessfull. Du må komme deg gjennom nedturene, og det var selvsagt tungt for Lucas da supporterne ikke støttet ham.

- Alle spillerne sto bak ham fordi vi kunne se på trening og i deler av spillet hans at han var en ung gutt som ville bli god.

- All ære til ham. Han brettet opp ermene, jobbet hardt, gikk i treningsstudioet og ble sterkere fysisk. Det snudde for ham.