- Godt for selvtilliten

Jose Enrique mener det var meget viktig for selvtilliten å score seks mål mot Brighton. Kampen var en god generalprøve foran kommende helgs Carling Cup-finale på Wembley.

- Det var meget viktig for oss å vinne på den måten, med så mange mål, sier Jose Enrique til Liverpool Echo.

- Vi vet at vi ikke har scoret nok i ligakampene denne sesongen. Forhåpentligvis er dette et godt tegn for oss. Det var meget godt for selvtilliten vår foran neste ukes finale. Alle vil ta meg seg mye fra denne seieren.

- Vi spiller meget bra for tiden, og nå begynner vi å tenke på finalen. Den er meget viktig for oss. Vi ønsker å vinne det trofeet. Dette er min første sesong her. Det ville være fantastisk å spille i en cupfinale.

Martin Skrtel, Andy Carroll og Luis Suarez nettet for Liverpool mot Brighton, mens de øvrige tre målene var selvmål. Brighton ble den første klubben noensinne til å slippe inn tre selvmål i et FA-cupoppgjør.

Dette er kun andre gang på elleve sesonger at Liverpool har nådd kvartfinalen i FA-cupen. Ved de tre seneste tilfellene har de gått hele veien til finalen. I kvartfinalen venter hjemmekamp mot Stoke. Jose Enrique er spent på hva Liverpool kan oppnå frem til sesongslutt.
- Vi er i én finale, vi er i kvartfinalen i en annen cup og bare fire poeng bak en Champions League-plass i ligaen.

- Jeg vet det er mange kamper vi burde ha vunnet denne sesongen uten at vi har klart det, men vi er likevel i en god posisjon. Dette er et nytt lag. Men jo mer vi spiller sammen, desto bedre kommer vi til å bli.

- Vi har fått Stoke hjemme, og vi har en god sjanse til å komme til en ny finale. Nå skal vi forberede oss til å møte Cardiff. Alle tror at det vil bli enkelt fordi vi møter et lag fra Championship, men vi vet at det kommer til å bli vanskelig.

Liverpool og Stoke har allerede møtt hverandre tre ganger denne sesongen. De røde tapte 0-1 på Britannia stadium i ligaen i september, men fikk revansje med en 2-1-seier i 4. runde av Carling Cup en måned senere. I forrige måned spilte lagene målløst på Anfield i Premier League.