- Handlet ikke om revansje

Steve Clarke var henrykt etter at hans West Bromwich vant 3-0 mot Liverpool, men det handlet ikke om revansje mot sin forrige arbeidsgiver.

- Jeg vet at media og alle ønsket å gjøre noe stort ut av dette. Det gir meg ingen ekstra tilfredsstillelse å vinne denne kampen. Hvis vi hadde møtt noen andre og vunnet, ville jeg ha vært like fornøyd, uttalte Steve Clarke til pressen etter kampslutt.

- Jeg tror jeg har vært lenge nok med til å nyte disse øyeblikkene, men du vet at det vil komme andre lørdager. Men forestillingen i dag viser at spillerne er komfortable i Premier League.

- Jeg var ikke bekymret foran kampen. Jeg visste at det var en bra kamp for oss å starte med. Det var mer press på Liverpool enn på oss, og det viste seg å være tilfelle. Jeg er meget fornøyd med måten vi spilte på.

- Jeg kjente til spillerne i Liverpoo, men jeg har brukt meste av tiden til å snakke med spillerne om hva de kunne gjøre mot Liverpool istedenfor å snakke om hva Liverpool skulle gjøre.

- Vi hadde god fasong på laget.  Vi kjente til deres styrker og svakheter. Vi visste hvordan Liverpool ville forsøke å spille, og vi forsøkte å motvirke det.

- Hele uken har det handlet om å være positiv og fortelle spillerne om å gå ut og sørge for at de var en trussel fremover på banen. Liverpool var laget som bekymret seg for forsvarsspillet.

Steve Clarke mener seierssifrene kunne vært større.
- I 2.omgang hadde vi noen sjanser hvor vi kunne ha scoret flere mål. Men dette var en god start. Man jobber i preseason og har fokus på første kamp. Det var kanskje et større rampelys på meg grunnet min bakgrunn fra Liverpool, men spillerne viste at de hadde lyttet  gjennom hele pre-season, og dette var et flott resultat for oss.

Liverpool forsøkte å få en utligning i starten av 2.omgang, men istedenfor ble Daniel Agger utvist.
- På det tidspunktet virket Liverpool gode. De hadde litt press på oss, så det var viktig at vi kom fremover. Vi begynte å skape noen sjanser. Vi fikk straffesparket. Uheldigvis så misbrukte vi det, men vi fikk en ny sjanse og Peter (Odemwingie) scoret. Derfra kontrollerte vi kampene, noe du selvsagt ønsker når du spiller mot ti spillere.