- Håper å bli husket som en suksess

Steven Gerrard sier at det er som en barndomsdrøm går i oppfyllelse å være England-kaptein, og håper han blir husket som en suksess i rollen.

Roy Hodgson gjorde Steven Gerrard til sin kaptein da han tok ut EM-troppen, og i morgen spiller de sin første oppkjøringskamp til mesterskapet, mot Norge på Ullevaal.

- Alle gleder seg veldig. Jeg kom godt overens med Roy, og kan forsikre alle om at han er en veldig god manager, og at lagene hans er vanskelige å slå, sa Steven Gerrard på dagenspresseonferanse.

- Jeg er sikker på at han vil ha suksess som England-manager. Alle toppmanagere har de samme styrkene, men de har kanskje ulikheter når det kommer til formasjoner.

- Så klart, det var fint å bli utnevnt som offisiell kaptein, og det gir en ny start. Det er noe jeg har drømt om siden jeg var liten gutt, og jeg ønsker å gjøre mest mulig ut av det. Jeg håper å bli husket som en suksessfull kaptein. Gjennom kvalifiseringen har vi vist at vi er et godt lag, og jeg håper vi kan fortsette det inn i turneringen.

- Det eneste vi kan gjøre er å gjøre vårt beste, og se hva vi kan få til. Vi spiller for England, og med det kommer det et eget ansvar og press.

- Det er en ny start, og alle er ute etter å imponere. Alle har fått et løft, og det ville vært fint å vinne mot Norge for å gi oss et løft. Vi ønsker ikke være favoritter for å vinne turneringen - sepå Chelsea og Champions League denne sesongen.

I tillegg til Gerrard kommer også Andy Carroll til å starte på Ullevaal. Kapteinen skryter av sin lagkamerat.

- Han var utrolig for oss til tider, og jeg håper han kan fortsette slik for oss nå. Dersom han gjør det, så vil forsvarere ha det tøft med å spille mot han. Han var glimrende mot slutten av sesongen.