- Håper jeg får spille

Jordan Henderson var for første gang denne ligasesongen ikke involvert da de røde spilte uavgjort mot Tottenham. Mot Manchester United håper unggutten på spilletid.

I sesongens 24 første ligakamper har Jordan Henderson startet 19 og kommer inn i fire. Mandag kveld var han plassert på benken, og ble sittende der ut kampen for første gang siden overgangen fra Sunderland i sommer. I morgendagens kamp mot Manchester United håper 21-åringen på spilletid igjen.

- Det var managerens avgjørelse at jeg ikke spilte mot Spurs, og jeg må akseptere det. Jeg føler meg bra, og er bra fysisk. Jeg ønsker å spille hver kamp når jeg er frisk, så jeg var skuffet over å ikke spille, men må reagere på den riktige måten og sørge for at jeg er tilbake på laget på lørdag, sier Henderson til Liverpool Echo.

- Det er en ny stor kamp for oss. Forhåpentligvis kan vi dra dit og få en ny seier. Lagmoralen er fortsatt veldig høy. Vi spilte bra mot Tottenham, og skapte noen gode sjanser, men fikk ikke satt ballen i mål. Vi kan ta med oss mye positivt fra kampen, og nå gleder vi oss til å møte United.

Luis Suarez kom inn fra benken i mandagens kamp mot Tottenham, og vil trolig starte på Old Trafford.

- Det har gitt alle et løft å ha Luis tilbake. Han er en stor spiller for oss, avslutter Henderson.