- Håper LFC blir min endestasjon

Liverpools nye manager har hatt sine første møter med noen av spillerne, og lagt fram sine visjoner. Nå flytter han inn i nytt hus på Merseyside og håper oppholdet blir langvarig.

- Jeg har nå hatt et par-tre fine uker i klubben, samtidig med at jeg har vært opptatt med å flytte. Jeg flytter inn i nytt hus til helgen og det er noe jeg og familien ser fram til, forklarer Brendan Rodgers til Liverpools hjemmeside.

- Det er lett å finne seg til rette i Liverpool. Fotball er en livstil her og det passer meg bra, da det også er mitt liv og min lidenskap.

- Hver dag når jeg kommer til Melwood og skal på kontoret går jeg først forbi en byste av Bill Shankly, og så forbi Champions League pokalen. Det er veldig motiverende og inspirerende for meg som ung manager.

- Dette er en klubb av virkelig integritet og klasse, og som har vist det gjennom hvordan spillere og supportere har oppført seg på og utenfor banen.

- Fotballvisjonen her, The Liverpool Way, har vært kjent i mange år. Det er trolig veldig få klubber hvor jeg kunne ta med meg min modell og hvor det ville passe inn. Her håper jeg vi sammen kan skape en ny kurs.

- Det som tiltrakk meg hit var lidenskapen, men også frustrasjonen. Det er over 20 år siden en vant ligaen her. Jeg håper jeg kan være med og forandre på det. Jeg håper jeg kan gi supporterne noe å være stolte av.

- I fotball vet en aldri, men det jeg vet er hva denne klubben står for. Det er et privilegium for meg. Jeg har også blitt tiltrukket av varmen i denne klubben, og jeg håper dette kan bli et endested for meg.