- Har aldri sett bedre hattrick

Jose Enrique hyller Luis Suarez etter angriperens tre fantastiske mål mot Norwich, og mener at han har det som skal til for å score regelmessig i Premier League.

Luis Suarez har som kjent vært ute med suspensjoner og hatt mye stang ut denne sesongen, mens Andy Carroll ikke har greid å sette sitt preg på toppscorerlistene. Det medførte at det kunne bli tredje gang i historien at en toppscorer for Liverpool i ligaen ville ende på et ikke tosifret antall scoringer. Tidligere har det kun skjedd i 1903-04 (Jack Cox 9 mål) og 2004-05 (Milan Baros 9 mål).

Tre fulltreffere for Suarez mot Norwich brakte imidlertid søramerikaneren opp på 11 scoringer i Premier League denne sesongen, og lagkamerat Jose Enrique tror dette bare var en forsmak på røde supportere kan vente seg.

- Det var en utrolig kamp av Luis, forklarer Enrique til Liverpool Echo.

- Jeg tror aldri jeg har sett et bedre hattrick. Det var tre utrolige mål, det første med hans venstrefot, det andre med høyre og så det tredje fra en utrolig avstand.

- Vi vet alle at Luis er en spesiell spiller for oss. Jeg sa til ham etter kampen at alt han behøvde var litt flaks. Han har spilt på samme måten mange ganger og har fortjent flere mål enn han har fått. Jeg vet han vil score mange flere mål i Premier League. En kan bare se på hans statistikk for Uruguay og da han spilte i Nederland.

- Han viste mot Norwich nøyaktig hva han er i stand til og skapte problemer for deres midtstopperpar gjennom hele kampen.

- Det ble en god start på en stor uke for oss, fortsetter Jose, som er tilbake på venstrebacken etter at formsvikt satte ham utenfor et par kamper. – Vi har spilt like bra som mot Norwich i mange kamper denne sesongen, men forskjellen var at vi nå tok vare på våre sjanser.

- Vi må nå slå Fulham først, før vi kan tenke på cupfinalen. Jeg vet at vi ikke har mye å spille for i ligaen, men det er viktig med tre poeng og selvtillit før finalen.