- Helt avgjørende å finne riktig mann

Ian Ayre uttaler til Telegraph at det blir helt avgjørende for Liverpool FC at de nå finner riktig mann for managerjobben i klubben. Txiki Begiristain er tiltenkt en rolle i Liverpool?

- Det er helt avgjørende at vi lykkes med å finne riktig mann, og kan bevege oss fremover. Champions League er turneringen denne klubben må delta i. Det er hvor alle ønsker å være med. Når John Henry og Tom Werner kom til klubben sa de at de ønsket å vinne ligaen. Det vil ikke skje over natten. Ingen lurer seg selv. Men det er hva vi må sikte mot. Du kan kun leve på tidligere bravader en viss periode, uttaler Ayre.

- Jeg tror ikke på påstander om at Chelsea har flere fans i sørøst-Asia enn Liverpool har. Jeg tilbringer tid i disse landene og disse byene, og ser at Liverpool og Manchester United dominerer landskapet. Men det vil ikke vare evig, om vi ikke lykkes sportslig. Derfor er fremgang så viktig.

- Folk ønsker ikke å høre at vi messer om at fotball er forretninger. De ønsker å se at vi bruker masse penger på laget og vinner masse trofeer. Men vi må ha kontinuerlig fremgang i ligaen, for dersom du ikke kommer med i Champions League må du bruke penger fra egen lomme. Det kan man ikke gjøre i lengden.

- Ligacupen og Fa-cupen genererer de summene og den suksessen som trengs for å kunne fortsette å investere i laget. Og dersom du ønsker å oppnå suksess må du fortsette å investere i laget.

Telegraph skriver i likhet med The Times at Pep Segura har blitt øremerket en rolle som teknisk direktør for førstelaget, men legger samtidig til at Merseyside-klubben også ivrer etter å finne en rolle i klubben for den tidligere sportssjefen i Barcelona, Txiki Begiristain.

Det antydes også at Liverpool snart vil annonsere hvem som erstatter tidligere kommersiell direktør Graham Bartlett, som nylig forlot klubben.