- Herlig å bli matchvinner

Jonjo Shelvey kom inn og ble matchvinner mot Young Boys med to sene scoringer. Jamie Carragher fornøyd med å lede ungguttene.

- Det dreier seg ikke bare om meg, det dreier seg om laget og vi vant 5-3. Jonjo Shelvey vil få overskriftene etter to scoringer mot Young Boys, men 20-åringen prøver å dempe det hele noe.

- Det var godt å komme tilbake fra å ligge under med 3-2. Nå må vi bare komme i gang i ligaen.

- Sjefen har installert mye viljestyrke i oss. Vi har vist mye kjemping og tro så langt denne sesongen ved å komme tilbake mot Man City og igjen i kveld.

- Jeg må takke Jordan (Henderson) for mine scoringer. Det var herlig å score to mål og bli matchvinner.

På et meget ungt lag i Sveits var dagens kaptein, 34-årige Jamie Carragher, den uomtvistelige veteran hos de røde. Han ble imponert over sine unge lagkamerater.

- Vi er alle fornøyd, forklarte scouseren til Liverpools hjemmeside. – Det er et flott resultat for oss og jeg er virkelig glad på vegne av de unge spillerne som kom inn på laget. Jeg synes de kom meget bra fra det.

- Det var tøft utpå der til tider. Vi tok ledelsen et par ganger og kom så under, og vi er skuffet over å ha sluppet inn de målene vi gjorde og det er noe vi må se på. De unge spillerne fortjener likevel heder, de gjorde det virkelig godt.

- Jeg tror ikke jeg har noe valg, jeg er 34 nå, gliste Carra på spørsmål at han som kaptein i sin kamp nr. 705 nå hadde som oppgave å øse av sin erfaring. – Kanskje er det slik vi kommer til å gjøre det i Europa League og hvis det er på den måten jeg kan få noen kamper selv, da er det ypperlig.

- Jeg har sagt at dersom jeg kan hjelpe de unge er det utmerket, men de kommer også til å hjelpe meg!