- Hyypiä fortalte meg om Liverpool

Samed Yesil forteller at Sami Hyypiä fortalte han om LFC. Den nyinnkjøpte angriperen vet han må forbedre fysikken før han er klar for førstelagsspill. Sinama-Pongolle og Babel klubbløse.

Liverpool skal ha betalt £1M da de hentet den tyske U18-angriperen Samed Yesil fra Bayer Leverkusen. Leverkusen-manager Sami Hyypiä skal ha fortalt han om klubben han nå har signert for.

- Jeg pratet med Sami Hyypiä, og han hjalp meg. Han fortalte meg viktige ting om Liverpool, kvaliteten på Liverpool og kvaliteten på livet her, i tillegg til hvor berømt klubben er, sier tyskeren til Liverpoolfc.com.

Han aksepterer at mye arbeid gjenstår før han er aktuell for førstelagsspill.

- Jeg har pratet med manageren. Det første jeg må gjøre er å trene. Deretter håper jeg å kunne ta steget opp til førstelaget. Jeg må ta sjansene mine på trening. Jeg vil arbeide hardt her. Jeg har lest hvordan manageren ønsker et ungt lag som spiller mange pasninger, og jeg tror jeg kan være den riktige spilleren for dette.

- Jeg er en målscorer, men det er viktig at jeg forbedrer kroppen min fysisk, for Premier League er en tøff liga.

- Jeg må lære meg språket. Men jeg er her for å lære språket og fotball i England. Det er ikke så lett, men jeg håper jeg har kvalitetene til å klare det. Familien min er veldig glad på mine vegne. Søskenbarnet mitt er her med meg, og han vil hjelpe meg det første halvåret eller året, avslutter 18-åringen.

Sinama-Pongolle og Babel klubbløse
Florent Sinama-Pongolle og Sporting skal ha blitt enig om å avslutte spillerens kontrakt.

Det samme har i dag skjedd med Ryan Babel og hans Hoffenheim. Ifølge rapportene betalte nederlenderen seg selv ut av avtalen med klubben som er ledet av Markus Babbel.