- I dag var vi glimrende

Reservelagstrener Rodolfo Borrell pleier ikke å spre om seg med ros, men gjorde et unntak etter at hans lederlag i ligaen i kveld vant 5-1 mot toeren Wolverhampton.

Det stod 1-0 til Wolves ved pause, men fem mål på drøyt 20 minutter i 2.omgang gjorde at det totalt sett ble en rød oppvisning på Molineux. Dani Pacheco scoret to ganger, mens Kristztian Adorjan, innbytter Joao Carlos Teixeira og Michael NGoo nettet en gang hver. Muligens blir målet til Adorjan vurdert som selvmål da hans skudd/pasning hadde gått utenfor før ballen gikk via et forsvarsbein og i nettaket.

- Vi var ikke dårlige før pause mot et lag vi visste ville bli vanskelig å bryte ned, forklarte Borrell til LFC TV. – Vi manglet imidlertid litt bevegelse og dynamikk i vårt spill.

- I pausen fokuserte jeg på at vi ikke måtte slippe inn et så billig mål en gang til, og så måtte vi være hurtigere i vårt spill, mer aggressive.

- Jeg synes vi var glimrende i 2.omgang. Vi kom høyere opp på banen, vi fikk ballen mellom deres lagdeler og vi spilte et hurtig kombinasjonsspill.

- Normalt tar jeg ikke slike ord i min munn, men jeg er nødt til å berømme dette mannskapet. Vi skriver november og laget er ubeseiret i ligaen, noe som er veldig vanskelig med det nivået som er her i England. Spillerne har vist besluttsomhet, motivasjon og fokus.