- Ikke bekymret for Allens form

Etter en god start i Liverpool-trøya virker det som Joe Allen har hatt en liten formsvikt de siste kampene. Manager Brendan Rodgers er imidlertid ikke bekymret.

- Jeg tror det først og fremst handler om at nivået han spilte på de første kampene var veldig høyt, forklarer Rodgers til Liverpool Echo.

- Jeg synes han har vært fantastisk siden han kom til klubben, men formen hans har kanskje dalt et knepp eller to den siste tiden, innrømmer manageren.

- Det er flere grunner til det. Han ble far nylig, og vi kjenner alle til ting som kan skje da. Får du ikke den nødvendige hvile og søvn, samtidig som du reiser mye, vil alle disse faktorene påvirke spillet ditt og svekke det noen små prosenter.

- Men jeg er ikke bekymret for Joe. Han er en tøff gutt rent psykisk, og han vil fortsette å forbedre seg her. Og en ting jeg kan si om han, om han spiller godt, dårlig eller på det jevne, er at han alltid gir 100%. Akkurat det er hva vi ønsker fra alle spillerne vi har her.

- Vi ønsker selvsagt kvalitet, men så lenge spillerne kjemper for trøya, er dette det viktigste. Joe vil alltid gjøre det.