- Ikke et ettmannslag

Søndagens seier mot West Ham kom uten suspenderte Luis Suarez, som har scoret 13 mål i alle turneringer denne sesongen. Glen Johnson avviser at Liverpool er et ettmanslag.

- Spillere og stab har aldri tenkt tanken at vi er et ettmannslag, sier Glen johnson til Liverpool Echo.

- Selvsagt vil ethvert lag savne Luis Suarez, men vi har spillere som kan komme inn og gjøre en jobb. Vi spiller på den måten vi gjør, med eller uten Luis.

- Jeg synes Jonjo spilte fantastisk bra på søndag. Han kom i noen gode posisjoner, og vokste inn i rollen. Jeg tror det var litt uvanlig for ham til å begynne med, men han fant seg til rette. Jeg synes han gjorde det meget bra.

- Det er slik man må gjøre det nå om dagen. Du må være villig til å spille i andre posisjoner og gjøre en jobb for laget når de har behov for deg å gjøre det. Det er en lang sesong, og i løpet av året får du skader og karantener.

- Du må kanskje spille i posisjoner du ikke er vant til, men det er greit. Det finnes ikke mange spillere som bare kan spille i én posisjon nå om dagen.

Liverpool vant 3-2 mot West Ham, og det var første gang under Brendan Rodgers at Liverpool har vunnet to ligakamper på rad.
- Det er viktig å vinne kamper på rad. Vi har trolig spilt mye bedre enn poengantallet antyder, men det er flott å ha vunnet to kamper på rad nå.

- Vi har en uke på å forberede oss til neste kamp, og vi har to hjemmekamper nå, slik at vi har en mulighet til å klatre på tabellen.

- Det er en jevn liga. Alle kan slå alle nå om dagen, så man må være på topp i kampen uansett hvem man møter. Det er derfor dette er en av de beste ligaene i verden. Ingen kan forutse hva som kommer til å skje.

Johnson nettet mot West Ham, hans andre scoring for sesongen, men feiret ikke målet i respekt for sin tidligere klubb.
- Det var vanskelig, fordi når du scoret et slikt mål, ønsker du selvsagt å feire vilt. Men jeg tilbrakte mange år i West Ham, og jeg skylder dem mye for min karriere. Jeg ønsket derfor ikke å feire i respekt for fansen.