- Ikke lei av å spille mot Chelsea

Lørdagens finale er nok en stor kamp mot Chelsea, laget Liverpool alltid synes å møte på veien mot en cuptriumf. Steven Gerrard har ikke noe i mot nok et klassisk møte med de blå fra London.

- Jeg tror aldri jeg blir lei av å spille mot dem, sier Steven Gerrard til LFC Magazine, foran kampen på Wembley.

I Liverpools fire siste finaler har man slått Chelsea på veien til sluttkampen. I semifinaler i FA-Cupen 2006 og Champions League i 2005 og 2007, samt under kvartfinalen i årets Carling Cup. Man tapte også finalen i Ligacupen i 2005 mot nettopp Chelsea.

- Det er fantastiske oppgjør, med toppspillere over hele banen, fortsetter kapteinen. – Det er stor interesse for disse kampene og det er en virkelig utfordring for begge lag. Det synes å være slik at vi er nødt til å slå dem for å vinne noe.

- Uansett når vi har spilt mot det har vi ikke manglet troen på å vinne. Vi har definitivt vært på lik linje med dem, og heller hatt et lite overtak.

- Jeg vil ikke nekte for at det vil bli vanskelig, og hvis en ser på tabellen ligger de over oss. De har vist meget god form under Di Matteo, slik at de nok er knappe favoritter.