- Ikke lenge før Gerrard er tilbake

Steven Gerrard måtte stå over dagens kamp mot Arsenal, grunnet hamstringskaden han pådro seg i onsdagens privatlandskamp mot Nederland. Etter kampen sa Liverpool-manager Kenny Dalglish at det ikke vil gå lang tid før kapteinen er tilbake i spill igjen.

- Det kommer ikke til å gå lang tid før Gerrard er tilbake. Vi sparte også Glen Johnson for sikkerhets skyld. Daniel Agger er ute på grunn av ribbeinsbrudd, og Daniel er den som blir ute lengst av de tre, opplyser Dalglish til Liverpoolfc.tv.

Liverpool dominerte dagens kamp mot Arsenal stort, men gikk likevel på et ufortjent tap etter at Robin van Persie ble matchvinner et par minutter på overtid.


- Dersom vi skal måle dette ut fra antall poeng vi tok, så var det skuffende. Dersom vi måler det ut fra prestasjonen så synes jeg vi var fantastiske, var Dalglish sin dom etter 2-1 tapet.

- Å ende opp uten de tre poengene er skuffende. Spillet var strålende. Van Persie gjorde to mål. Vi hadde egentlig råd til å tillate ham å gjøre to mål med alle sjansene vi skapte, og likevel vinne kampen. Men det klarte vi ikke.

- Dette er kanskje det neste vi må lære oss – å vinne på dager der vi spiller dårlig - slik Arsenal gjorde.

- Vi er konkurransedyktige, helt klart. Vi er offensive, vi går fremover, vi er i stand til å skape sjanser og få straffespark. Kanskje det neste er å spille dårlig og likevel score vinnermålet.

Liverpool ligger nå 10 poeng bak Arsenal i kampen om fjerdeplassen, og har tolv kamper igjen å spille. De har imidlertid en kamp mindre spilt enn sine rivaler.

- Vi har sagt det tidligere også, at vi spiller alltid for å vinne kampene. Dersom vi vinner kampene kan vi legge sammen poengene når sesongen er over, og se hvor vi ender opp. Nå er vi skuffet over å ha tapt etter å ha gjort en utrolig bra kamp, avsluttet Dalglish.