- Imponert over Norwich

Kenny Dalglish er imponert over hva Norwich har fått til etter opprykket til Premier League. Han synes de røde var uheldige forrige gang lagene møttes.

Norwich fikk med seg et poeng fra Anfield i oktober, i en kamp der de røde tok ledelsen ved Craig Bellamy, før Grant Holt utlignet i andre omgang. Kenny Dalglish sine menn skapte sjanse på sjanse, men klarte ikke å score mer enn det ene målet til tross for opp i mot tretti målsjanser. Dalglish mener det var typisk for laget denne sesongen.

- Det var et bilde på flesteparten av kampene vi har spilt her. Vi skapte mange sjanser, men enten gjorde målvakten en fantastisk redning, ellers traff vi tverrleggeren eller stolpene. Vi hadde massevis av sjanser, sier Kenny til Liverpoolfc.tv.

Paul Lambert og hans Norwich ligger på 13. plass i Premier League, kun tre poeng bak Liverpool med en kamp mer spilt. Dalglish er imponert over hva hans landsmann har fått til etter opprykket.

- De spiller slik Paul Lambert har blitt lært å spille i sin karriere i Skottland og Tyskland. Han har sine prinsipper fra stedene han har spilt, og det er litt ironisk at han fikk jobben etter å ha slått dem 7-1 på Carrow Road, sier Dalglish og sikter til da Lambert var manager i Colchester.

- Han har gjort en fantastisk jobb. De har gjort det fantastisk i Premier League, og rykket opp to sesonger på rad for å komme dit. Paul brukte pengene fornuftig i sommer, og fikk en del gode spillere inn.

Dalglish fikk spørsmål om det ville være en fordel for hans lag at Norwich har en offensiv spillestil, heller enn å ligge lavt.

- Det er ingen fordel for oss å møte noen som er gode på det de driver med.