- Ingen fordel Clarke

Brendan Rodgers tror ikke West Bromwich vil ha noen fordel av at deres manager Steve Clarke har en fortid i Liverpool når lagene møtes på lørdag.

- Jeg tror ikke det. Jeg synes det er et annet lag. Selvsagt er det mange av de samme spillerne, men lagets identitet vil være annerledes. Jeg jobber også på en helt annerledes måte. Jeg er en annen taktiker, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Når du jobber med spillerne, pleier du å få kjennskap til småting som du normalt sett ikke ville få, men dette er en ulik måte å spille og jobbe på. Forhåpentligvis får vi se det på lørdag.

Brendan Rodgers tror Steve Clarke vil lykkes i West Bromwich.
- Jeg tror han kommer til å gjøre det meget bra. Han er en god mann, Steve, og han fortjener muligheten til å være manager. Han har vært en lojal nummer to i en rekke år under diverse managere, men jeg vet fra å ha snakket med ham de seneste årene at han var ivrig etter å bli nummer 1.

- Det er en flott mulighet å bli gitt den første jobben i Premier League. Det er ingen tvil om at han vil gjøre en meget god jobb. Han er en god kar. Han fortjener muligheten.

Brendan Rodgers forventer en vanskelig kamp på The Hawthorns.
- De vil bli vanskelige å slå, akkurat som mange andre lag. Med tiden får se hva som blir Steves filosofi som manager. Du vil bare få se det når noen blir manager. Når du er assistent, er du trener og gjør din jobb, men det styres alltid av manageren.