- Ingen frykt

Brendan Rodgers har lovet at Liverpool ikke kommer til å vise noen frykt for Manchester United i morgen. De røde er ute etter en seier som kan snu sesongen.

- Hvis du er redd, tar du ikke de neste stegene. Hvis du er redd for å tape, gjør du ikke nok av det som kreves for å vinne en kamp. Jeg vil alltid bringe laget ut på banen med en positiv innstilling, sier Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Vi er fire kamper inn i sesongen. Jeg er mer bekymret for hvor vi befinner oss i slutten av mai og om vi har gjort fremskritt.

- Det kommer til å bli en vanskelig kamp, men jeg tøster meg med at gruppen blir bedre dag for dag. Hvis vi kan beseire United, gir det oss et virkelig stort løft.

- Vi har prestert bra på banen. Alt som trengs er en seier for å virkelig få i gang sesongen.

- Det eneste jeg tenker på er å vinne på søndag. Da har vi spilt fem kamper og er tre poeng nærmere United som er en av rivalene i toppen av tabellen.

Brendan Rodgers vet at han står overfor en stor utfordring i Liverpool.
- Det er selvsagt smertefullt at en klubb av en slik status har sakket akterut på banen i så mange år. Men det gir meg også en stor motivasjon og forbedrer min oppofrelse til å vise at vi kjemper for å bringe klubben fremover.

- Forhåpentligvis kan vi redusere avstanden de kommende årene. Både utenfor banen og supporterne er der oppe blant de beste i verden. På banen må vi redusere avstanden.