- Ingen plan B

Jonjo Shelvey innrømmer at Liverpool ikke har en plan B dersom det butter i angrep. I mangel på spissalternativ innser han at midtbanespillerne må ta større scoringsansvar.

- Akkurat nå er vi ikke velsignet med spisser eller det antallet vi hadde håpet på, sier Jonjo Shelvey til Liverpool Echo.

- Vi var skuffet over at vi ikke klarte å hente inn noen på slutten av overgangsvinduet, men det er slik det ble.

- Det er opp til midtbanespillerne å begynne å score. Når jeg spiller bak spissen slik jeg gjør, må jeg komme inn i feltet og skape ting. Manageren ser på meg som en scoringstrussel.

- Vi må bryte ned lag fordi vi har ingen Plan B. Vi kan ikke lempe ballen oppover på banen fordi vi har ingen slik spiller til å håndtere det.

- Vi må være tålmodige og jobbe for å skape åpninger. Vi må ta vare på sjansene. Når vi begynner å gjøre det, vil vi klatre på tabellen.

Jonjo Shelvey ble foretrukket fremfor Nuri Sahin i startoppstillingen mot Sunderland. Midtbanespilleren var nær ved å score vinnermålet på slutten av kampen på Stadium of Light.

- Spillestilen til Brendan Rodgers passer meg. Jeg håper fansen kan se det. Jeg fikk ikke mulighetene som jeg hadde ønsket forrige sesong, men de kommer denne sesongen, og jeg håper det vil fortsette.

- Jeg har spilt i noen ulike roller så langt, både dypt og offensivt, men det er en ære og et stort løft for selvtilliten hver gang jeg trekker på meg en Liverpool-trøye.

- Jeg fikk sjansen i dag. Forhåpentligvis kan jeg fortsette å tilbakebetale tilliten sjefen har vist meg.

Shelvey sier at Hillsborough-familiene har vært en inspirasjon for laget.

- Det som skjedde denne uken var inspirerende. De har kjempet i så mange år for å få den kjennelsen. Sjefens budskap før kampen var å gjøre det for de 96.

- Vi ønsket å komme til den første kampen etter rapporten og gjøre det for dem. Det var ingenting som kunne få oss til å tape på en dag som denne.

- Vi greide ikke å vinne, men vi spilte for dem. Vi dominerte kampen fra start til slutt. Vi burde hatt tre poeng.

Raheem Sterling spilte en ny god kamp mot Sunderland.

- Det har blitt mye mediaoppmerksomhet etter at han bli innkalt i Englandstroppen. Jeg vet at folk sier at han må beholde benene på jorda, men han er en hyggelig kar. Han er ikke en som begynner å lytte til media.

- Han bor sammen med sin mor og har en flott familie som støtter seg. Hvis han fortsetter å lytte til folk i klubben og de erfarne spillerne på laget, samtidig som han fortsetter å gjøre det han gjør, kommer han til å bli en stor spiller for denne klubben.