- Ingenting blir offentliggjort før vi er sikre

Administrerende direktør i Liverpool FC, Ian Ayre, sier til Liverpool Echo at fotballklubben ikke kommer til å gå ut med noe utspill i stadionsaken før man er helt sikre på hvilke planer man velger.

- Det viktigste for oss, og spesielt under disse eierne, er at vi må bli sikre på hvilken løsning vi ønsker å gå for. Alt for ofte har folk sagt at vi skal gjøre ditt og datt, og så skjedde det ikke noe. Vi kommer ikke til å uttale oss om hva vi går for før vi er helt sikre. Og for at vi skal bli sikre, er vi avhengig av avgjørelser som andre mennesker tar, sier Ayre til Echo.

- Skal vi bli værende på Anfield må vi klare å overbevise beboerne  rundt den nåværende banen om at det er den beste løsningen, før vi kan få den sikkerheten vi er avhengige av. Når vi er blitt sikre i vår sak vil vi opplyse om det, og komme oss videre.

- Vi kan ikke offentliggjøre hva vi går for før vi har de riktige løsningene på plass. Det er greit at folk sier at Liverpool er en stor fotballklubb, så hvorfor utvider man ikke til 60 000 seter etter bygger nytt umiddelbart og kommer seg videre? Da vil jeg oppfordre folk til å sette seg inn i økonomien i prosjektet – hvor vi må bruke 300 millioner pund på 15000 nye seter. Det er ganske vanskelig å få tallene til å gå opp. Arbeidet pågår, og vi vil offentliggjøre hva vi går for når vi er blitt sikre i saken selv.