- Inntillingen har vært fremragende

Liverpool har vist fin fremgang under Kenny Dalglish. Manageren synes innstillingen har vært fremragende hele veien, og beundrer spillerne for hvordan de har taklet tilbakeslag.

- Jeg vet ikke hva som har skjedd tidligere, men du kan si at de ikke syntes resultatene ble så gode som de kunne eller burde vært, sier Kenny Dalglish til Daily Mirror.

- Det er ikke alltid manageren som skal få skylden. Det er mye som avhenger av å få et resultat, og lagånd er noe av det. Viljen til å få et resultat fra mange personer er et annet. Det enkleste er å kvitte seg med én person istedenfor 20. Det er det som normalt skjer.

- Når en manager mister jobben sin, synes jeg mange personer bør se seg i speilet og spørre seg om de kunne ha gjort mer for å hjelpe. Noen ganger vil de komme frem til at svaret er ja.

Det har også vært tilbakeslag denne sesongen. Blant annet har Luis Suarez blitt utestengt i åtte kamper. Spillerne har taklet det greit, og Dalglish gir den gode lagånden mye av æren for det.

- Det er stor kreditt til spillerne som har opplevd tilbakeslag underveis, men de har børstet dem av seg og kommet seg videre.

- At de har vist det, er et flott skussmål for dem. Det er flott for fotballklubben at de har en slik følelse overfor klubben og at de også er stolt av seg selv og det de gjør. Innstillingen har vært fremragende hele veien.