- Jeg blir på Anfield

Luis Suárez er klokkeklar med sine fremtidsplaner etter seieren på Wembley. Han er glad for at familien kunne se semifinalen fra tribuneplass.

Mange fryktet at Luis Suárez ønsket å reise sørover igjen, etter alle kontroversene i vinter. Uruguayaneren stod over ni kamper på rad. Åtte av dem var straffen etter rasismeanklagene mot Patrice Evra, og én kamp for å ha vist «fingeren» i retning av Fulham-supporterne på Craven Cottage 5. desember.

Pengesterke Paris Saint-Germain kastet også bensin på rykte-bålet ved å innrømme at de er interessert i angriperen, men nå motsier spilleren selv alle ryktene.

- Ja, jeg kommer til å forsette i Liverpool, det er helt klart. Jeg har fire år igjen av kontrakten, jeg er veldig glad og fornøyd med å være her, og jeg håper de gode tingene fortsetter, sier Suárez ifølge The Telegraph. 

På spørsmål om den lange karantenen, forklarer publikumsfavoritten at han har lagt det bak seg, men er takknemlig for støtten han har mottatt. 

- Jeg er kommet over det. Det viktigste for meg er all støtten jeg fikk. Men det er ingen grunn til å snakke om det, fordi det tilhører fortiden.

- En må åpenbart vende seg til alt dette. Det skjer mye rart i fotball. Ting kan være vanskelig og komplisert, men du må bare takle det.

Familien til Suárez var på FA-cupsemifinalen på lørdag og fikk se spilleren score utlikningsmålet foran den røde svingen.

- Jeg er glad for at min kone, datter, søster og niese fra Uruguay og min svigerfar fra Barcelona så kampen.

- De ofret mye for å komme hit, noe jeg er veldig glad for, og ikke minst alle som kom fra Liverpool for å støtte oss, til tross for mindre gode kamper den siste tida, avsluttet Suárez.