- Jeg er ikke førstevalg

Jamie Carragher innser at ikke lenger er førstvalget på stopperplass. Han nyter hver kamp han får spille og håper å hente flere vinnermedaljer før karrieren er over. Tanken om klubbskifte slår ham ikke.

Jamie Carragher har tøff konkurranse fra Daniel Agger og Martin Skrtel om en midtstopperplass. Også Sebastian Coates lurer i bakgrunnen.
- Jeg vet at jeg har denne sesongen og neste igjen av min kontrakt. Det gir meg sjansen til å spille i så mange store kamper og vinne så mange medaljer jeg kan. Du må nyte øyeblikkene mens du kan, sier Jamie Carragher til The Times.

Jamie Carragher har sittet på benken i langt flere kamper denne sesongen enn tidligere, og de seneste ukene har han spilt fordi Daniel Agger har vært skadet. Visekapteinen vet at han kommer til å få mindre spilletid neste sesong.

- Jeg er sikker på at jeg kommer til å være her, men det får dere spørre Kenny om. Det har vært en annerledes sesong for meg, men en slik sesong ville alltid komme. Jeg kommer trolig til å spille cirka 30 kamper, men det er uten e-cup. Det kommer til å bli e-cup neste sesong.

- Jeg er ikke førstevalg, men dersom spillere får skader og karantener, er jeg her for å komme inn og hjelpe til. Jeg skal forsøke å gjøre mitt beste for Liverpool og hjelpe klubben til å gjøre det bra. Jeg ville aldri tenke på å flytte på meg til sommeren.