- Jeg er snart tilbake

Fabio Borini har avslørt at han føler seg fysisk sterk på veien tilbake mot Premier League-fotball – og håper Liverpool møter mer italiensk motstand i Europaligaen.

– Jeg har det ganske bra nå, og trener hardt hver dag, fortalte italieneren til klubbens nettside etter 1–0-seieren mot Udinese.

Han skadet foten såpass i oktober at en operasjon var nødvendig. Det sørget samtidig for et tre måneder langt opphold på sidelinja, men 21-åringen er sikker på at han er tilbake for fullt når neste Europaliga-kamp finner sted i februar.

– Foten er mye bedre, og på mandag skal jeg på sykehuset for å se om skruene (i foten) kan tas ut eller ikke. Jeg reiser tilbake til Liverpool 26. desember.

– Jeg føler meg sterk, jeg jobber mye med musklene jeg er i stand til å trene. Jeg skal begynne trene opp ankelen og foten, som er bedre – og leggen min er mye bedre.

Han legger ikke skjul på at det kriblet i beina av å se de røde spille fotball på italiensk jord, og håper det gjentas på nyåret.

– Det er alltid spesielt å se laget mitt spille i Italia. Jeg blir misunnelig av å se lagkameratene mine spille, men jeg nøyer meg med å heie på dem.

– Jeg kommer tilbake, og det blir en stor opplevelse og god erfaring for oss som et ungt Liverpool-lag å være blant de siste lagene i Europa (League). Vi kan enda møte italienske lag, noe som ville vært fantastisk, avsluttet angriperen som spilte Serie A-fotball forrige sesong.