- Jeg håper å være her i mange år

Ryktene vil ha det til at Jose Enrique ble tilbudt Fulham i Liverpools forsøk på å sikre seg Clint Dempsey, men spanjolen uttaler at han akter å bli på Anfield i mange år fremover.

- Jeg ønsker å spille her i så mange år som mulig, og spille så mange kamper som mulig. Jeg håper å spille like mange kamper som Carra, men det blir veldig vanskelig, sier Enrique til Liverpoolfc.com.

- Jeg ønsker å bli i klubben fordi det er en fantastisk klubb, og en stor klubb som alle drømmer om å spille for. Jeg ønsker også å vinne så mange titler som mulig. Jeg har spilt i engelsk fotball i fem år, og det er fantastisk å spille her, fortsetter venstrebacken.

- Jeg lærer fortsatt. Du lærer raskt i et lag som Liverpool. Jeg har lært utrolig mye i løpet av det året jeg har vært her, og jeg har også lært plenty av den nye manageren.

- Manageren gir oss enkle instruksjoner. Han sier mer i løpet av uken enn han gjør i talen sin før kampene. Han prøver å instruere og forbedre hver eneste spiller, og jeg synes det er bra siden alle fortsatt lærer. Jeg gjør fortsatt feil, så jeg er nødt til å lære mer.

- Manageren ønsker at jeg skal bidra med flere målgivende pasninger og score mål, og spille mer som en angriper. Han har fortalt Glen Johnson og Martin Kelly det samme, og har benyttet Stewart Downing som venstreback. Han ønsker at vi alle skal spille som ving-backer. Jeg liker virkelig å spille på denne måten.

- Manageren ønsker at vi skal presse veldig høyt. Det gjør livet ukomfortabelt for andre lag. Manchester City måtte gi fra seg ballen selv når de hadde mange pasningsalternativer på grunn av vårt press.

- Det er tøft for oss også, for vi må være i veldig, veldig god form når vi skal presse så hardt, og må løpe hele tiden når vi ikke har ballen i tillegg til når vi har den i laget. Det er utvilsomt hardere, men vi er profesjonelle og må klare dette.

- Dette er måten vi ønsker å gjøre det på, fordi det er måten Barcelona spiller på og de er det beste laget i verden. De forsøker å presse veldig høyt og holde på ballen, og dette vil frustrere det andre laget. Klarer vi å spille på denne måten, kan vi vinne mange kamper.

Stewart Downing spilte 90 minutter som venstreback mot Hearts, men Enrique insisterer på at han ikke frykter konkurranse om backplassen.

- Det er bare bra at Downing spiller venstreback, for det var kun jeg og Jack Robinson som konkurrerte om den plassen. Slik vi ønsker å spille, med angripende sidebacker, kan Stewart passe godt der. Han er en fin fyr, og jeg er glad på hans vegne. Vi har utrolig mange kamper som skal spilles denne sesongen, så det er bra med konkurranse om plassene.