- Jeg har aldri angret på valget jeg tok

Overfor Liverpool Echo letter Brendan Rodgers på sløret, og forteller hvorfor han valgte Liverpool foran Tottenham da han hadde muligheten til å bli manager for begge klubbene i sommer.

- Tottenham er en stor klubb med en vidunderlig historie. Harry Redknapp hadde gjort en strålende jobb der, men av en eller annen grunn bestemte Tottenham-ledelsen seg for at han ikke skulle få fortsette, og de begynte å se seg om etter en ny manager, forteller Rodgers.

- Jeg sa hele tiden at det skulle mye til for at jeg skulle forlate Swansea City. Jeg fikk muligheten til å komme til Liverpool, og jeg har ikke angret på at jeg tok den.

- Spurs valgte Andre Villas-Boas, og han vil fortsette på den gode jobben som Harry gjorde. Men Tottenham er irrelevant nå. Jeg tenker og fokuserer kun på Liverpool.

- Tottenham har over de siste fire eller fem årene bygd en meget god tropp. De har investert tungt i spillere, og har gjort dette over flere transfervinduer. Derfor har de nå en veldig sterk tropp.

To spillere som Rodgers ønsket seg i sommer, endte i stedet opp i Tottenham. Nemlig Gylfi Sigurdsson og Clint Dempsey.

- Jeg er ikke på noen måte bitter av den grunn, og angrer ingenting. Gylfi er en god gutt, og jeg ønsker ham alt godt. Vi fikk bare ikke tak i ham. Han bestemte seg for å gå til Tottenham, en klubb som har bygd opp troppen sin over flere år. Han har ikke fått spille så mye som han trolig ville ha likt.

- Både som spiller, manager og trener må du gå etter magefølelsen din. Hans magefølelse var å velge Tottenham. Hva grunnen måtte være til det, om det var sportslige eller finansielle årsaker, spiller ingen rolle. Det var hans avgjørelse.

- Når det gjelder Clint Dempsey, så trodde vi at vi hadde gjort nok til å sikre oss spilleren, men slik gikk det ikke og han gikk til Tottenham i stedet. Livet går videre.