- Jeg har blitt bedre under Rodgers

Jordan Henderson mener at han har blitt en bedre spiller under Brendan Rodgers. Han lærte mye forrige sesong, men han har modnet mer i sitt spill etter nordirens ankomst.

Jordan Henderson spilte flere kamper enn noen andre Liverpool-spillere forrige sesong. Under Brendan Rodgers har han ennå til gode å starte en ligakamp.
- Når en ny manager kommer inn, vil ting forandre seg. Det er naturlig. Du må bare ha tro på dine evner, tro at du er en god nok spiller og så vise det, sier Jordan Henderson til Liverpool Echo.

- Brendan Rodgers har kommet inn og vært utmerket for meg personlig. Han har definitivt hjulpet meg til å forbedre deler av spillet mitt allerede. Jeg tror dere kan se i de kampene jeg har spilt at jeg har blitt bedre til visse ting, og det er på grunn av ham.

- Jeg tok med meg mye positivt fra mitt første år her, men det var også negative sider, og jeg forstår det. Det jeg måtte gjøre var å lære av de negative sidene. Uten de tilbakeslagene kan du ikke komme deg videre og bli en sterkere person. Det er slik jeg ser på det. Jeg tok det negative tappert og kom meg fremover.

- Jeg tror det har gjort meg sterkere, spesielt mentalt, og i det lange løp vil en sesong som forrige sesong være bra for meg fordi det har hjulpet meg til å utvikle meg og bli tøffere.

- Det han har bedt meg om å jobbe mest med har å gjøre med disiplin og taktisk årvåkenhet. Jeg har utviklet forståelse av når jeg skal gå fremover og når jeg skal bli og slik som det. Jeg tror dere kan se at det er mer modenhet i mine prestasjoner, og jeg tror det kommer av hans veiledning.

- Vi spiller en fin stil under Brendan. Den er bra for midtbanespillere som meg fordi vi får ballen mye og får sjansen til å være involvert. Jeg har trivdes så langt, og forhåpentligvis vil det bare bli bedre.

Forrige sesong spilte Henderson ofte ute til høyre på midtbanen, men under Brendan Rodgers har han fått en rolle sentralt på midtbanen
- Jeg tror det bare var en fase i min utvikling som jeg trengte å gå gjennom (å spille på høyre). Jeg spilte på kanten ganske mye forrige sesong. Jeg foretrekker trolig å spille i midten, men på dette stadiet er jeg bare glad for å spille fotball.

- Jeg har spilt på høyre kant tidligere, så det var ikke et stort problem. Jeg visste hva jeg skulle gjøre. Jeg likte det til tider forrige sesong, å spille på kanten, men denne sesongen har jeg fokusert mye mer på å være en sentral midtbanespiller. Og det er der fremtiden min ligger.