- Jeg har blitt en bedre spiller under Rodgers

Jordan Henderson startet sin første Premier League-kamp for sesongen borte mot Swansea. Midtbanespilleren hevder at han har blitt en bedre spiller under Brendan Rodgers, trass i få sjanser på førstelaget.

22-åringen har gradvis fått mer tillit av Rodgers, og har nå vært på banen i fire av de fem siste kampene til Liverpool.

- Det faktum at jeg ikke har vært på laget har gitt meg en annen type motivasjon til å drive meg selv enda hardere og få fremgang, sier Henderson til Liverpool Daily Post.

- Jeg tror manageren har sett at jeg har blitt bedre etter at han kom til klubben, og jeg må nå fortsette fremgangen og bevise at jeg kan spille i ligaen også.

- Jeg kom inn tidlig i kampen mot Wigan i forrige uke, og gjorde det ganske bra. Jeg spilte i midtuken mot Young Boys, og så igjen mot Swansea. Det er fint å spille flere kamper på rad på denne måten. Nå må jeg bare sørge for at jeg står på og blir enda bedre.

- Jeg har fått litt andre arbeidsoppgaver nå. Manageren har hjulpet meg mye med spillet mitt, og jeg kan definitivt se forbedringer. Spesielt taktisk, noe som manageren alltid fokuserer på.

Henderson ble byttet ut 13 minutter før slutt på Liberty Stadium, men 22-åringen legger ikke så mye vekt på det.

- Dette var min første start i ligaen. Jeg jobbet hardt og prøvde å være med fremover så mye som jeg kunne. Jeg er fornøyd med egen innsats, men jeg må fortsatt bli bedre på en rekke ting. Jeg må bli bedre i angrep, men defensivt syntes jeg at jeg var solid og gjorde det manageren ba meg om.

Tidligere i sesongen har det blitt mest spill i Europa League på Henderson, hvor han har startet i sju av Liverpools ni kamper så langt.

- Denne sesongen har selvsagt vært annerledes. I Sunderland og i min første sesong i Liverpool spilte jeg mange kamper, men jeg føler fortsatt at jeg lærer og at manageren hjelper meg å få fremgang og forbedrer meg. Jeg kan se det når jeg studerer kampene etterpå. Når jeg spiller føler jeg meg også mye mer selvsikker, så jeg kan definitivt se forbedring. Jeg må bare fortsette å jobbe hardt, forbedre spillet mitt, og forhåpentligvis får jeg enda flere sjanser.

Liverpool er nå ubeseiret på åtte ligakamper, men møter Tottenham borte i morgen kveld. På White Hart Lane har de røde tapt de fem siste kampene, inkludert et 4-0 tap i siste kamp som var i september 2011. Spurs slo West Ham 3-1 i helgen, og ligger bare poenget bak Everton på femteplass.

- Både selvtilliten og samholdet i laget vokser. Alle har tatt til seg det manageren ønsker, og jeg synes vi har sett forbedringer de siste ukene. Vi har spilt ganske bra, så jeg ser frem til i morgen kveld.

- Jeg synes vi skapte mange sjanser mot Swansea, spesielt i første omgang. Vi må bare ta bedre vare på dem. Jeg mener vi gjorde det bra, og spilte god fotball til tider. Planen vår for kampen fungerte. Vi må bare sørge for å avgjøre kampene.

- Jeg ser definitivt at selvtilliten vokser. Alle vet at Tottenham er et godt lag, men vi har tro på at vi kan reise dit og få et godt resultat, avslutter Henderson.