- Jeg har lært mye

Jordan Henderson sier at han har lært mye i sin første sesong på Anfield, og Andy Carroll er glad for å ha funnet formen i de siste kampene. Nå ser ungguttene fram mot neste sesong.


 - Det var nok en av de beste, svarte Jordan Henderson (21) til Sky på spørsmål om dette var årsbeste for de røde etter en solid nedsabling av Chelsea til tonene av 4-1.

- Vi stod på i 90 minutter og spilte mye bra fotball. Vi tenkte ikke så mye på at vi skulle revansjere oss mot Chelsea etter hva som skjedde på lørdag, men konsentrerte oss om kampen.

- Jeg har trives godt i mitt første år i Liverpool og jeg har lært mye. Jeg skulle gjerne ha scoret noen flere mål, men stort sett er jeg rimelig fornøyd med hvordan det har gått. Nå håper jeg dette vil gi oss styrket selvtillit foran neste sesong.

- Jeg synes jeg var litt uheldig som ikke kom på scoringslisten i dag, kommenterte Andy Carroll (23), som ble kåret til banens beste.

- Vi er veldig fornøyd med fire scoring og seier mot Chelsea. Det betyr mye å kunne avslutte på hjemmebane med en seier, og at vi og fansen har noe positivt å tenke på før vi retter blikket mot neste sesong.

- For min egen del har jeg vært igjennom mye, men er fornøyd med å ha fått vist bedre form de siste kampene.