- Jeg har noe å bevise

Joe Cole håper han kan få en ny start i Liverpool med en ny manager, og at han fortsatt kan bli en suksess for de røde fra Anfield.

Etter en skuffende første sesong i Liverpool, og så et utlån hos Lille i fransk liga, har ikke Joe Cole gitt opp å innfri de forventningene som ble stilt til ham da han kom fra Chelsea. Nå øyner han en ny sjanse med ny manager i Brendan Rodgers.

- Det er fint å være tilbake, sier klubbens nr.10 til Liverpoolfc.com. – Det er nå blanke ark for alle.

- Jeg har vært en suksess i West Ham, Chelsea og Lille, jeg ønsker ikke at folk skal si at jeg ikke har vært det her. Jeg ønsker muligheten til å få spille, lære og bli bedre, og være en del av denne store klubben. Det var spennende for meg å komme til en klubb med en så rik historie som denne, og jeg ønsket å være en del av gjenoppbyggingen tilbake mot toppen.

- Da jeg kom hit ble jeg utvist i min første kamp og hadde flere småskader. Jeg tror jeg spilte bare drøyt 700 minutter i Premier League den sesongen, slik at det ble en vanskelig sesong for meg. Definitivt den verste sesongen i min karriere da jeg aldri kom i gang. Jeg ønsker å forandre på det.

- Jeg elsket det, sier 30-åringen om sitt år i Lille. – Det var en sjanse å ta å spille borte fra Premier League, men jeg reiste over med familien for å oppleve noe nytt.

- Jeg likte fotballen og vi hadde en god sesong. Det altoverskyggende for oss var å bli blant de tre beste i ligaen og vi greide det. Jeg har alltid ønsket å spille i utlandet og jeg trivdes virkelig.

- Jeg håper jeg har blitt det, svarer Joe Cole på spørsmål om han er blitt en bedre spiller etter en sesong i Ligue 1. – Det er hva det dreier seg om for meg. Jeg elsker å spille fotball, jeg elsker å trene og å lære, og jeg lærte mye der.

- Nå har jeg komme tilbake og det føles som at jeg aldri har vært borte. Noe av det jeg har savnet har vært fleipen i garderoben, og det er herlig å kunne være involvert med det igjen. Jeg ser virkelig fram til denne sesongen. Jeg har aldri hatt en så lang ferie i hele min karriere, men det begynte å klø i beina etter omtrent tre uker!

- Det finnes ikke noe bedre enn å være en fotballspiller. Folk sier at etter hvert som du blir eldre og får familie, da blir fotballen mindre viktig, men slik er det ikke for meg. Jeg gruer meg til den dagen jeg må legge støvlene på hylla.

- Det føles annerledes, kommenterer Joe om at det med Brendan Rodgers er nok en ny manager på Anfield. – En må huske, at jeg i realiteten bare har vært i Liverpool i en sesong men har spilt for tre managere. Det føles annerledes denne gangen – det føles som at noe virkelig er i ferd med å skje.

- Fansen vil fortsette å støtte oss og vi kan alle gjøre dette sammen – vi kan få klubben tilbake der den hører hjemme.