- Jeg har ventet lenge på dette

Pepe Reina innrømmer at det var frustrerende å gå skadet i seks uker. I helgen spilte han sin første kamp siden 7.oktober.

- Det føltes godt. Jeg er helt skadefri nå, og er glad for å være tilbake, uttaler Reina til Liverpoolfc.com.

- Jeg har ventet lenge på dette. Jeg har i løpet av min Liverpool-karriere aldri tidligere gått så lenge uten å spille. Vi ønsket imidlertid å behandle skaden skikkelig og måtte være tålmodige, legger han til.

- Du er alltid glad når du holder nullen. Klarer du det, er du nesten garantert å vinne kampen, så dette er måten å gjøre det på.

- Andreomgangen var fantastisk. Vi dominerte kampen i 90 minutter, men klarte ikke å skape nok sjanser før pause. Det ble mye bedre i andre omgang. Vi fikk opp balltempoet og fant rom.

- I pausen sa manageren at vi skulle forsøke å få mer fart på ballen. Han sa vi måtte være mer nøyaktige i kontringene og på dødballer. Det var eksakt hva vi gjorde, og det gikk bra.

- Det var viktig å få seieren. Dette er den type kamper vi må vinne, spesielt på hjemmebane, om vi skal klatre på tabellen og komme i en bedre posisjon. Jeg er fornøyd med seieren, fornøyd med comebacket og fornøyd med å unngå baklengsmål også.

- Luis Suarez er i utrolig god form akkurat nå. Vi må gi ham honnør, for det virker som han scorer i hver eneste kamp. Han er en stor spiller, og det er veldig viktig at vi klarer å holde ham skadefri. Jeg er sikker på at han vil bidra med mange flere mål.

Jose Enrique gjorde sitt første mål for Liverpool i helgen, noe som fikk Reina til å dra på smilebåndet.

- Fortsetter Jose å spille venstreving kan han kanskje score ett eller to til, men han spiller vanligvis venstreback, og om jeg skal være realist så tviler jeg på at det blir flere mål på ham med hans skuddferdigheter, spøker målvakten.

- Han er en veldig god venn av meg, men du kan ikke være så optimistisk når det tok ham mange år i toppdivisjonen før han scoret sitt første mål. Dette var hans første i karrieren, og trolig også det siste! Jeg er glad på hans vegne, fordi han har trent bra og tatt godt vare på seg selv, spesielt i det siste. Nå fikk han belønningen for det.

- Han var gjennom en tøff periode i begynnelsen av sesongen, men nå er han tilbake i toppform igjen.

Liverpool er nå ubeseiret på sju kamper, noe også Rena har merket seg.

- Det er bra. Vi ønsker å vinne alle kamper, men vi kunne gjerne ha tapt to av dem dersom vi hadde vunnet de andre fem. Vi er et vanskelig lag å slå nå, men vi må bli enda bedre, og presse oss ytterligere, slik at vi får gjort om de uavgjorte kampene til seire.