- Jeg kommer til å ha siste ord

Brendan Rodgers sier at han kommer til å ha siste ord når det gjelder spillerkjøp, trass i at Liverpool FC oppretter en «teknisk komite» for å bistå manageren i blant annet transferspørsmål.

Rodgers sier til Alan Brazil Sports Breakfast på Talksport at systemet vil bli akkurat som i alle andre klubber, med unntak av i navnet. Han vil selv til syvende og sist ha siste ord når det gjelder hvilke spillere Liverpool kjøper.

- Dette er slike ting som pressen spinner på. Men det er likedan i alle klubber. Det har vært store forandringer i vår klubb det siste halve året, og det gamle rekrutterings-teamet er borte. Vi gikk gjennom transfervinduet uten et speidernettverk og et rekrutterings-team, noe som gjør ting vanskelig, forklarer Liverpool-manageren.

- Nå har vi hentet inn Dave Fallows og Barry Hunter fra Manchester City. De har gjort en strålende jobb for dem, og vil se etter transfermål for oss nå. De har betydd mye allerede de par første dagene i jobben, forteller Rodgers.

- De har flere folk rundt seg også, som vil hjelpe dem å se etter transfermål og studere alt ved enkeltspillere. Jeg vil ha siste ordet om hvem som kommer inn. Så enkelt er det.