– Jeg liker Brendans stil

Sami Hyypiä ble imponert over måten de røde spilte på mot Bayer Leverkusen, og finnen tror Liverpool blir et av de vanskeligste lagene å slå denne sesongen.

– Liverpool spilte veldig bra i dag. Han (Rodgers) har endret litt på spillestilen og skapt et nytt system som er veldig vanskelig å spille mot, forklarte finnen etter kampen.

38-åringen innrømmet at Liverpool sørget for tysk hodebry med måten Anfield-klubben trillet ballen rundt spillerne hans i dagens kamp mellom Liverpool og Bayer Leverkusen.

– Det var fint å være tilbake, men jeg kom hit for å vinne kampen. Det var bare en treningskamp, så det viktigste var egentlig å forberede spillerne på alvoret som venter fra neste uke av.

– Man kan naturligvis ikke hente mye selvtillit av et tap, men det er mange gode ting å spore fra kampen – også fra vår side.

Han tror imiderltid ikke at Leverkusen blir det eneste laget som får problemer foran The Kop denne sesongen. På spørsmål om han tror Liverpool har en god tid i vente, forklarte den tidligere stopperkjempen at han inderlig håpet det.

– Helst siden jeg dro herfra (for tre år siden), har jeg håpet Liverpool skulle gjøre det bra – og forhåpentligvis gjør de det denne sesongen.

Sami, som var på Anfield i ti år, fikk en varm velkomst fra Liverpool-supporterne, som han offisielt møtte for første gang siden han dro til Tyskland.

– Jeg har alltid hatt et godt forhold til fansen, og de var strålende i dag – som alltid. Jeg er takknemlig for å fått sjansen til å komme hit igjen, avsluttet han, ifølge klubbens engelske nettsider.