- Jeg må jobbe med tempoet

Conor Coady fikk sin førstelagsdebut borte mot Anzhi Makhachkala i forrige uke. Nå håper 19-åringen å venne seg til det høyere tempoet i førstelagsfotballen.

Coady står på terskelen til førstelaget, og håper å ta det endelige steget opp fra reservelaget.

- Jeg må jobbe med tempoet i spillet mitt. Jeg må lære meg å spille ballen raskere, og spille mer to-touch-fotball. I min posisjon må du gjøre det ganske mye, sier Coady til Liverpoolfc.com.

- Studerer man spillerne på førstelaget i min posisjon, snakker vi om karer som Gerrard og Allen, og de spiller begge med høyt balltempo. De vet hvor ballen kommer før den kommer dit.

- Mitt mål er å krumme nakken og jobbe så hardt som mulig. Jeg må fokusere på styrketrening for å bli sterkere, og i tillegg må jeg forbedre meg på fotballbanen. Jeg får se hvor det tar meg. Forhåpentligvis får jeg spille noen kamper til.

Coady har alltid vært Liverpool-supporter, og har siden sin spede barndom drømt om å spille for Liverpools førstelag.

- Jeg forventet ikke å gjøre min førstelagsdebut i Moskva, men jeg bryr meg egentlig ikke om hvor det skjedde. Jeg spilte for Liverpool, og alle gutter ønsker å gjøre det i løpet av livet sitt. Nå kan jeg si at jeg har gjort det, noe jeg er henrykt over.

- Det var den beste følelsen jeg noen gang har hatt. Det er en drøm å debutere for Liverpool for en lokal gutt som har gått gradene på akademiet. Debuten var den beste kvelden i mitt liv, og jeg satte pris på hvert eneste sekund.

- Jeg var litt nervøs i spillertunnelen før kampen, når jeg tittet til høyre og så Anzhi-spillerne stå der. Jeg husker at Jonjo Shelvey ga meg et råd da vi kom ut på banen. Han sa at jeg ville få ballen rett fra avspark, og at jeg så skulle slå en sikker pasning og ta alt derfra. Det var hva jeg gjorde.

- Lagkameratene mine var strålende gjennom hele kampen. Manageren sa jeg skulle gå ut og spille mitt eget spill, gjøre ting enkelt og hjelpe laget med å spille rett foran forsvarsfireren. Carragher var fantastisk – akkurat som forventet – og noen av de yngre spillerne var også strålende med meg.

- Jeg fikk mange tekstmeldinger etter kampen, så jeg tror telefonregningen blir litt høyere denne måneden! Jeg fikk mange meldinger fra min egen familie, som var meget stolte. De likte å se meg spille for Liverpool.