- Jeg må være meg selv

Brendan Rodgers forteller om den respekten han har for Kenny Dalglish, men at han nå må gjøre ting på sin måte for å få respekt hos supporterne og skrive seg inn i historien til LFC.

- Jeg har den ultimate respekt for Kenny Dalglish, forteller Rodgers til The Times. Den forhenværende manageren har allerede sendt sine lykkeønskninger til Brendan Rodgers via twitter. – Min dør vil alltid være åpen for ham. Dette er hans hjem. Slik formannen sa, han er hjertet og sjelen i denne klubben.

- Ingen har sterkere følelser for klubben enn han. Han er den beste spilleren i klubbens historie. Jeg er ikke her for å vinne et kappløp eller en konkurranse. Jeg kan bare være Brendan Rodgers og gjøre min beste for klubben.

- Karen er en legende innen fotballen og her i Liverpool Football Club. Jeg er klar over at ettertiden vil vurdere deg som manager og forhåpentligvis vil folk se tilbake på hva jeg oppnådde her og jeg kan stå ved siden av de som har vært før meg. Det eneste måten jeg kan gjøre det på er ved å vinne.

- Det er imidlertid ikke på noen måte at jeg vil prøve å overskygge noen som Kenny Dalglish. Alt jeg kan gjøre er å være meg selv. Det er alt hva jeg har prøvd å være, å være en som studerer spillet og å bli så god som mulig. Gjennom mitt arbeid har jeg kunnet få muligheter.

- Jeg vet at det er tre typer supportere i hver eneste klubb, fortsetter Brendan Rodgers. – Den første gruppen er de, uansett hvem manageren er, som elsker sin klubb og vil elske sin manager fordi Liverpool er deres liv og lidenskap.

- Den andre gruppen er supportere som vil akseptere deg, men hvor du må ha suksess for å fortjene deres virkelige respekt. Det er greit.

- Den tredje gruppen er kritikerne og du kan aldri forandre dem. Hvis du vinner 4-0 burde du ha scoret fem, hvis du vinner ligaen skulle du ha vunnet den tre ganger. Det er en gruppe jeg ikke bekymrer meg over da du aldri kan vinne.

- Jeg ønsker bare å arbeide sammen med folk som elsker klubben. Jeg har alltid hatt et godt forhold til media og supporterne. Jeg er åpen og ærlig. Jeg forstår at alle vil ikke ønske at jeg er her, men det er en del av dansen.