- Jeg måtte ha spilletid

Danny Wilson er for tiden utånt til Blackpool, og føler han måtte komme seg ut for å utvikle seg videre som spiller. Han er glad på lagkameratenes vegne etter finaleseieren i Carling Cup. Ingen Carroll mot Nederland.

Danny Wilson kom til Liverpool med et godt rykte etter fast stopperspill for et gullvinnende Glasgow Rangers før overgangen i juli 2010. De røde betalte £2 millioner for den unge stopperen, men han klarte aldri å spille seg inn i førstelagsdiskusjonen på Anfield. Nå er han utlånt til Blackpool i Championship, og følte han måtte komme seg på utlån for å ikke stagnere.

- Timingen var riktig. Jeg kom til å stagnere i Liverpool. Som fotballspiller er det ingenting verre enn å våkne en lørdag og vite at du ikke kommer til å være involvert. Noen utlånsavtaler gikk ikke i orden, men da Blackpool meldte sin interesse ønsket jeg å gå dit, og nå har jeg spilt åtte kamper, sier Danny Wilson i et intervju med The Times.

- Jeg så Carling Cup-finalen på hotellet sammen med Skottland U21. Jeg spilte for Blackpool mot Bristol City på lørdag, så jeg ønsket bare å komme opp hit og slappe av, og fordi det var en lang kjøretur så jeg den på TV. Guttene gjorde det bra. De fikk det tøft, men de vant cupen og det er det som betyr noe.

- Jeg ville antagelig ikke ha spilt, så jeg hadde ingen blandede følelser. Jeg var glad på deres vegne for at de fikk troféet, og dette kan være et springbrett for dem. De er nå kvalifisert for Europa League etter å ha vunnet, men fjerdeplassen ville vært enormt, så de må bare fortsette å jobbe for å klare det.

I Blackpool spiller Wilson sammen med Barry Ferguson og John Fleck som han kjenner godt fra dagene på Ibrox.

- Jeg var forberedt på å gå hvor som helst. Men jeg har kjent John Fleck siden jeg var 8 år. Vi spilte i det samme juniorlaget i Rangers, og det at han har kommet ned har gjort det mer komfortabelt for meg. Jeg bor fremdeles i Liverpool og pendler hver dag, men det er ikke langt. Jeg ønsket å spille oftere. Dersom det er det som gir meg en større sjanse for å lykkes i Liverpool senere, så er det flott, men jeg er i en alder der jeg behøver spilletid, og jeg hadde kun spilt en kamp for Liverpool denne sesongen, sier 20-åringen som allerede har spilt fem ganger for det skotske A-landslaget.

- Det var ikke nok for meg. Jeg tror jeg spilte over 20 kamper per sesong da jeg var i Rangers, og jeg ønsker å fortsette utviklingen min. Jeg visste at reservelagsfotball i Liverpool ikke ville være like gunstig som spill i Championship foran tusenvis av tilskuere, og å spille under press. Jeg pratet med Dalglish om utlån, og han synes det var den beste løsningen.

I morgen spiller Danny for det skotske U21-landslaget som møter Nederland. Han tror Dalglish kommer til å se kampen.

- Som skotte vil jeg tro han ser kampen. Han så den forrige kampen mot Nederland, og dette vil være det samme. Jeg prøver å imponere alle når jeg spiller, for å bevise at jeg er en god spiller, og det er ikke annerledes for manageren. Jeg er sikker på at han også vil ha noen andre til å se kampen, så forhåpentligvis vil jeg imponere. Det viktigste for meg er å gjøre det bra for Skottland mot Nederland, for så å gjøre det bra for Blackpool - og dersom jeg får sjansen, spille bra for Liverpool og gjøre det bra for dem, avslutter Wilson.

Wilson står med ni kamper med Liverbirden på brystet, hvorav han har startet åtte av dem.

Ingen telefon for Carroll
Stuart Pearce skal i følge The Times ha droppet å kalle inn en ny angriper til England-troppen foran kampen mot Nederland. Darren Bent pådro seg i helgen en langtidsskade, og vil være satt ut av spill i tre måneder. Dermed har Stuart Pearce kun tre angripere, med samlet spilletid på 82 minutter for landslaget, med til midtukekampen.

Med kun Danny Welbeck, Daniel Sturridge og Fraizer Campbell som angrepsalternativer var det forventet at han kom til å kalle inn Andy Carroll, Jermain Defoe eller Peter Crouch i troppen, men den midlertidige England-sjefen skal ha bestemt seg for å ikke gjøre det.