- Jeg ønsker å vinne et trofé med Liverpool

Luis Suarez ønsker å komme sterkt tilbake når han har sonet ferdig karantenen på åtte kamper. Drømmen er å vinne et trofé med Liverpool denne våren.

- Jeg ønsker å vinne et trofé med Liverpool. Jeg kom til klubben etter en periode der laget ikke hadde gjort det særlig bra, men vi har en langt bedre tropp nå, og er kapable til å vinne et trofé og komme med i Champions League igjen, uttaler Suarez til Goal.com.

- I fjor var jeg så heldig å vinne Copa America med landslaget, noe jeg aldri trodde jeg skulle få oppleve. Vi skrev historie. Nå ønsker jeg å vinne noe med Liverpool.

- Når jeg kommer tilbake på laget, er det målet. Det ville ha gjort 2012 perfekt for meg.

Suarez er «ekstremt oppbrakt» over dommen fra FA, men slår likevel fast at han ønsker å være i Liverpool i lang tid fremover.

- Jeg var så opprømt når jeg skrev under for Liverpool. Det var en drøm som gikk i oppfyllelse, og jeg håper på en lang karriere i klubben. Jeg så dem på TV i oppveksten. Det er en klubb med en stor historie, spesielt i Champions League, og klubben har fantastiske spillere.

- Steven Gerrard er en stor spiller. Jeg ante ikke hvor god han var før jeg kom til Liverpool. Han trener på samme måte som han spiller kamp, og er en fantastisk spiller og tjener for denne klubben. Det vil hjelpe å ha ham tilbake på laget.