- Jeg spiller hvor det måtte være

Martin Kelly har spilte flesteparten av sine 47 kamper for Liverpool på høyrebacken, men kan også benyttes som midtstopper. Lærte mye av å være i Englands EM-tropp.

Martin Kelly håper å få spilletid i kveldens kamp mot Tottenham. Forsvarsspilleren returnerte til trening først på tirsdag etter å ha hatt ferie etter EM.

- Jeg spiller der manageren ønsker at jeg kan spille. Jeg kan spille i begge posisjoner. Jeg venter på å få vite hvor manageren ønsker at jeg skal spille, men så må jeg ta vare på de fleste mulighetene jeg får, sier Martin Kelly.

- Det har vært flott å se alle spillerne igjen. Det har vært positivt å være rundt den nye manageren. Det er meget varmet her, men spillerne har trent meget hardt og fått mye ut av kampene.

- Det tar litt tid å bli vant til måten manageren ønsker at vi skal spille på, men vi tilpasser oss fort. Det er en positiv måte å spille på. Alle trives med den. Jeg tror at alle som har sett troppen trene de seneste ukene vil være spent på den nye sesongen.

- Jeg liker treningsøktene, og det er bare fotball. Det er tøft for kondisjonen, men etter øktene føler du virkelig at du har hatt nytte av dem. På lang sikt tror jeg alle vil tjene på en slik spillestil.

- Denne stilen passer meg, enten om jeg spiler midtstopper eller høyreback, og alle er spent på den nye sesongen.

 Martin Kelly fikk sin A-landslagsdebut mot Norge før EM. Han kom også med i EM-troppen, men figurerte ikke i mesterskapet.

- Det var et meget stort privilegium for meg å reise av gårde med slike kvalitetsspillere. De aksepterte meg så fort. De andre Liverpool-spillerne hjalp meg til å føle meg hjemme. Jeg lærte mye de fire ukene. Å trene hver dag med så mange forsvarere av topp klasse har hjulpet spillet mitt. Jeg lærte mye.
 

Kilder: Liverpool Echo, lfctour.com