- Jeg står i takknemlighetsgjeld til Liverpool

I et intervju med den spanske avisen El Pais sier tidligere Liverpool-spiss Fernando Torres at han fortsatt står i takknemlighetsgjeld til Anfield-klubben.

- Jeg skylder Liverpool svært mye. Jeg står i takknemlighetsgjeld til folkene der, lederne der, Benitez og hans stab, ja hele byen. Jeg skylder dem mye. Liverpool er fortsatt en viktig del av livet mitt. Liverpools supportere husker meg ikke på den måten, men tiden vil endre på det. Jeg kunne ikke ha valgt et bedre sted å reise til da jeg forlot Atletico, sier Torres.

- Jeg bestemte meg for å forlate Liverpool, ettersom jeg måtte ta noen steg fremover. Det var ikke den beste måten å forlate klubben på, men ting var heller ikke akkurat slik som de ble solgt til folk. En dag vil sannheten komme for en dag. Sportslig skjedde det ingenting. Man trengte et nytt prosjekt. Vi snakket om det. Om vekst, fortsetter han.

- Min sønn er Liverpool-fan, og sparket ball allerede før han var ett år gammel. Han ble født i en fotballby. Han hadde ikke noe valg.

Chelsea-spissen har også fått med seg avsløringene til Hillsborough Independent Panel, og at de etterlatte etter Hillsborough-tragedien endelig ser ut til å få den rettferdigheten de søker.

- Her om dagen kom nyhetene om Hillsborough. Det brakte frem sterke følelser hos meg. Jeg opplevde hva dette betyr, og vet hva folk har gjennomgått. Jeg har sett dem gråte. Jeg har levd med det. Jeg gjorde det til min sak også. Dette har kommet alt for sent, men det er et nytt steg i riktig retning. Det er slike ting som dette det gir deg å spille for Liverpool. Følelser.