- Jeg tror ikke det blir hans siste kamp

Craig Bellamy er tatt ut til Gary Speed Memorial International mot Costa Rica. Flere har spekulert i at det blir Liverpool-spillerens siste landskamp, men det tror ikke landslagets trener.

Wales-trener Osian Roberts både håper og tror at Craig Bellamy vil fortsette landslagskarrieren, selv etter minnekampen for hans gode venn Gary Speed.

Flere medier påstår at Bellamy teller på knappene når det gjelder videre landslagsspill. Roberts avslører overfor skysports.com at Bellamy har hatt «gode samtaler» med den nye landslagssjefen Chris Coleman, og håper at dette skal bidra til at 32-åringen gyver løs på VM-kvalifiseringen til 2014-mesterskapet.

- Jeg håper dette ikke blir hans siste kamp, sier Roberts om Bellamy.

- Det har ikke kommet noen signaler om at det blir det. Craig har hatt gode samtaler med Chris, noe som forhåpentligvis er positivt, fortsetter han.

- Vi må håndtere Craigs fysiske forfatning, med alle skadene han har vært gjennom. Men formen hans har vært fantastisk, og det er svært viktig at han forsetter på laget og er en del av troppen. Han har ekstremt stor påvirkningskraft også utenfor banen og i garderoben.

- De andre spillerne ser opp til ham. Han er den perfekte fotballproff. Han er opptatt av hver eneste detalj. Han trener slik han spiller, med stor intensitet. Derfor må vi håndtere belastningen han utsettes for. Men han setter standarden, og spillerne rundt ham hever seg fordi han går foran med et så godt eksempel for alle de unge spillerne. Det smitter over på dem.

- Craig må ta den riktige beslutningen for seg selv, og forhåpentligvis har han det samme målet som oss andre, nemlig å kvalifisere oss til Brasil i 2014.