- Jeg tror ikke Suarez er rasist

Manchester City-manager Roberto Mancini uttaler foran kveldens semifinale i Carling Cup mot Liverpool at han ikke tror Luis Suarez er noen rasist, men mener at Liverpool og uruguayaneren kunne ha kommet bedre ut av saken om de hadde bedt om unnskyldning med en gang.

Suarez må som kjent stå over begge semifinalene mot Manchester City, noe Mancini selvsagt er glad for. I kveld soner uruguayaneren den tredje kampen av den totalt åtte kamper lange karantenen han fikk for munnhuggeriet med Patrice Evra.

- Noen ganger oppstår det situasjoner som dette på banen, og da er det viktig å be om unnskyldning for det du gjorde. Av og til gjør du ting du ønsket du ikke gjorde ute på banen, fordi du er nervøs eller ikke tenker over hva du sier. Alt kan skje når du mister hodet, fordi du er trøtt, fordi du er dum, fordi du er ung. Det kan være mange grunner, kommenterte Mancini under sin pressekonferanse før semifinalen på Etihad Stadium.

- Jeg tror ikke Suarez er rasist. Men jeg tror han begikk en feil. Alle kan gjøre feil av og til. Det er umulig å være perfekt til enhver tid, men etter at man har gjort feil er det viktig å innrømme at man har gjort nettopp det, be om unnskyldning og akseptere dommen.