- Jeg vil aldri glemme Liverpool

Dirk Kuyt med hilsen til Liverpool og klubbens supportere. Den populære nederlenderen forlater Merseyside og reiser nå til Tyrkia, med lykkeønskninger fra de som fulgte ham på Anfield, inkludert Steven Gerrard.

Dirk spilte 285 kamper for Liverpool, og scoret 71 mål, etter at han kom til Anfield tidlig i 2006/07 sesongen.

Han vil først og fremst bli husket for sin helhjertede stil og at han alltid ga alt i helrødt, samt at han gjerne løftet seg ekstra jo viktigere kampene var og sto for mange mål i store kamper.

Av de 71 målene han scoret med nr.18 på ryggen, var 51 i Premier League og 12 i Champions League.

Han sendte Liverpool til finalen i Champions League 2007 ved å sette det avgjørende sparket i straffespark-konkurransen mot Chelsea i semifinalen på Anfield. Han scoret også i finalen mot Milan, som Liverpool tapte.

Han vil bli husket for de fem målene han scoret mot Everton, inkludert to straffespark på Goodison og da han ble matchvinner med ti mot elleve på Anfield.

Han nettet hattrick mot Manchester United foran The Kop, og ble matchvinner mot rivalen i FA-Cupen sist sesong.

I finalen mot Cardiff i Carling Cup i februar kom han inn som innbytter og scoret i ekstraomgangene, for han også satte ballen i mål under straffespark-konkurransen.

Han kostet £9M da han kom fra Feyenoord og hadde kontrakt fram til 2013, men i sin siste kontrakt skal han ha hatt med en klausul om at han kunne forlate LFC for £1M. Den har han nå altså utnyttet ved å gå til Fenerbahce.

- Liverpool og deres fans vil alltid være i mitt hjerte, sier Dirk Kuyt i dag. – Jeg ønsker Liverpool FC alt det beste, de er fortsatt en av de største klubbene i verden.

På Liverpools hjemmeside har Steven Gerrard følgende hilsen til sin tidligere lagkamerat: «Dirk er en stor spiller, en stor person og han var en tro tjener til Liverpool.

«Fra første dag du kom til klubben, var du en man kunne stole på og som en visste aldri ville skuffe ute på banen.

«Jeg vet hvor mye det å score mot Cardiff i finalen i Carling Cup betød for ham, men han var allerede sikret en plass i historien til klubben før han hjalp til å vinne det trofeet.

«Jeg vil savne å ha ham her og ønsker ham og hans familie lykke til i Tyrkia.»

Vi kan bare istemme: Du ga alt i helrødt Dirk, lykke til videre i karrieren!